Da vejrudsigten lovede stort set ingen vind – besluttede vi, at det var idag vi skulle ud og sejle. Louise er ikke meget for at sejle og slet ikke hvis der er bølger…

Vi valgte en tur med Chaniacruises og bestilte en 3.5 timer tur, der indeholdt to “badestop”. Det ene var på en gamelt flyvrag fra 2. verdenskrig og det andet ved en ubeboet ø med en lille strand.

Utroligt flot vejr til en sejltur- vandet var MEGET stille… og der var vældig varmt. Bilen sagde 45 grader da vi forlod huset….. det faldt dog til ca. 35 grader…

Første badestop var ved flyvraget og Louise,Jakob og Jan sprang i vandet – sigten var meget dårlig så selvom der kun var 3-4 meter dybt var det meget svært at se vraget (Louise var noget skuffet).

Andet badestop var ved den ubeboede ø – Jan, Kasper og Louise sprang i vandet (Kasper var lidt “utryg” til at starte med idet han jo slet ikke kunne bunde på de godt 5 m dybde der var fra båden, men det forsvandt meget hurtigt). Efterfølgende kom også Charlotte i vandet (Jakob besluttede at blive på båden og tog istedet lidt billeder).

En super oplevelse – sigten var MEGET bedre (8-10 meter) ved øen og det var super at svømme rundt i det varme klare vand og se på fisk.

Efter en time lettede vi anker og turen gik tilbage til Chania havn og vi kørte hjem for at få et bad inden vi skulle ud og spise.


Aftenes restaurant blev “Elpis”, der ligger i Plaka. Vi valgte stedet efter en anbefaling af den lokale købmand. En super restaurant med super mad (det bedste vi indtil videre har fået på Kreta).