Afslapnings dag, hvor Jakob, Louise og Jan skulle ud og prøve Stand-up-padeling (SUP), mens Charlotte og Kasper lå på stranden og fik badet.

Jakob, Louise og Jan blev hver udstyret med et board og afsted det gik. Dagen var valgt ift. at det næsten ingen blæst var, hvorfor der heller ikke var bølger. De klarede det alle godt og den første gang alle “faldt” i vandet var med vilje for at prøve at komme op på boardet igen. Derefter gik resten af den time vi havde lejet SUP’s med at sejle rundt og prøve forskellige ting. Jakob prøvede at lave et 180 graders hop. Selve hoppet og landingen gik fint, men balancen manglede efterfølgende og han røg i vandet. Jan skulle prøve at stå på hovedet på boardet og det gik også OK, men han røg også i vandet.

Louise havde lidt “udfordringer” med at få drejet til at starte med men fik hurtigt styr på det. Hun prøvede at løbe fra den ene ende af boardet til den anden. Vi blev alle enige om, at det var godt at vi ikke havde fået det “store” board (der var lettere at holde balancen på), da der også skulle være lidt udfordringer i det. vandet var rigtigt dejligt og lunt, så det var ikke noget problem at falde i.

Efter sejlturen badede vi ved stranden, inden det gik hjemad til afslapning og hygge.