Vi stod sent op og spiste morgenmad. Derefter blev der hygget i mobilehome inden vi skulle ud og besøge et vinslot (Castello D’albole).

Vi fulgte Chianti Classico ruten til Castello D’albola. Det var en meget smuk tur på meget små og snoede veje.

Vel fremme (efter at havde kørt til det forkerte hus og spurgt om vej ved en mand der kun kunne italiensk) kom vi på en tur ned i de gamle vinkældre og så hvor vinen blev laget. Det var en spændende tur.

Efter rund turen var der vin smagning som Charlotte og Jakob deltog i. Louise og Kasper smagte på en enkelt vin – men kunne ikke lide smagen – hvorimod Jakob kunne snmage de forksllige typer vin og syntes nogle smagt bedre end andre.

Vi smagte også på olivenolie – der også blev lavet på vingården. Vi købte selvfølgelig også et par flasker vin og lidt olivenolie.

Derefter gik det hjemad af de små veje igen.

Hjemme igen stod den på frokost og siesta – inden vi skulle et par timer i poolen, Vi valgte den store pool så Kasper kunne øve sig i at svømme (han er blevet rigtig god).

Derefter hjem og i bad og lidt grill til aften. Mens vi grillede kom der en stor græshoppe springende ind på terrassen – som Jakob fik et par gode billeder af inden den sprang videre (hen over hovedet på ham) ud i verden.

Da det er fredag stod den også på fredagsslik.