Næste morgen startede vi med morgenmad på gasthaus’et. Ja det vil sige… Jakob startede med at være syg den morgen. Han kastede op en enkelt gang og var noget klattet. Det var formentlig dehyderring der gav ham symptomerne. Hvor om alting var så sov han ret meget på vej til Italien og han var ret stille…

Vi kom til campingpladsen ved 4 tiden – godt varme og lidt køretrætte satte vi næsen mod poolen med det samme. Udpakningen kunne vente!!! På med badetøjet og solcremen og vi var klar.

Der er ret mange pools her på pladsen så der er noget for enhver smag. Det poolområde der er nærmest os byder på 3 pools plus en lille babysoppepool. Der er rutsjebaner – men de måtte vente til vi havde anskaffet os en badering pr. barn.

Aftensmaden klarede vi ret nemt den aften – vi købte pizzaer to-go fra restauranten lige i nærheden af vores mobile home.

Vi fandt også Anne Marie, vores nabo som var på pladsen med sine børn og søster+familie. Vi sluttede dagen af med at få handlet en smule i supermarkedet på campingpladsen, der skulle jo lige købes ind til morgenmaden trods de relativt høje priser i den butik.