afslapning, afslapning og afslapning.

Først morgenmad, derefter en lille gåtur i kvarteret omkring hotellet og så en lille tur i et nærliggende mall for at se sådan et . Det var godt nok stort! Nok storcenteret i Aalborg x2….

Derefter tilbage til hotellet for at bade i et par timer. Igen havde vi hele pool’en for os selv, hvilket er noget alle sætter pris på.
smiley

Efter et par timers badning gik alle op og blev skyllet, hvorefter Charlotte og Louise besluttede sig for en lille gåtur – der dog viste sig at blive en tur på ca. 2 timer og 5-7 km i over 25 graders varme!
Vi var på jagt efter nogen postkort – noget som vi ikke lige har fået tænkt alt for meget på og nu står vi og mangler en 8 stykker…. Hvor svært kan det være at finde sådan nogen?? Ja ret svært viste det sig! Vi var inde i MANGE forretninger og INGEN havde nogen…. nå vi hitter nok på noget.

Jan og drengene slappede af på værelset med TV og almindelig hygge.

Da Charlotte og Louise kom tilbage besluttede vi os for at gå ud og få lidt aftensmad. Vi havde på en gåtur i går aftes set en rigtig amerikansk restaurant (dvs. ikke en af kæderne) som vi ville prøve. Før vi gik tjekkede vi stedet ud på google – og her viste det sig at stedet ikke havde fået særlig gode anmeldelser…. Så vi fandt et andet sted også i nærheden af hotellet som vi gik over og testede. Det var til gengæld et hit! (det skulle det også gerne være med over 500 gode anmeldelser). Det var traditionel amerikansk mad i STORE portioner og KÆMPE glas med sodavand – og det smagte utroligt godt!

Kasper spiste sig igennem en stor portion spaghetti med kødsovs. Som han sagde: “Det smager bedre en Lises (oppe i børnehaven) mad” – det var en stor anerkendelse af maden!!!! Den højeste anerkendelse vi har fået derhjemme er at det er lige så godt som Lises mad – og det er sjældent det er så godt!!

Efter aftensmaden trængte vi til at røre os – og hvad er mere indbydende end vores egen opvarmede pool med tilhørende hot tub??? Badetøjet på og i vandet røg vi alle. Det var dejligt afsvalende på en varm dag Solen har skinnet fra en skyfri himmel og temperaturen har været et godt stykke over de 80 F (over 25 grader C).

Vi er dog næsten alle sluppet for at blive solskoldede – undtagen Jan…..