Disney Land – dag #3

Sidste dag i Disneyland. Vi var i parken kl. ca. 9 og der var allerede mange mennesker. Vi trak FASTPASS til hhv. Star Tours, som Kasper gerne ville prøve igen, og til Space Mountain, som Jakob, Louise og Charlotte godt ville prøve en gang til. Star Tours er meget populær så der kunne vi først komme til mellem 14.30-15.30, selvom vi trak FASTPASS allerede om morgenen.

Herefter gik vi lidt rundt i parken og prøvede nogle forskellige ting, indtil klokken var ca. 11, hvor vi havde tid i Space Mountain. Mens Louise,Jakob og Charlotte var i Space Mountatin, gik Jan og Kasper over og trak FASTPASS til Indiana Jones, hvor vi fik tid mellem 14.30-15.30.

Klokken var nu efterhånden blevet 12, så vi spiste vores medbragte frokost og besluttede at forlade Disneyland og gå over i Disney Adventure Parken. Her ville Jakoob meget gerne på “Fetmules Flyver skole”, hvilker svare til Flagermusen i Fårup Sommerland. Mens Jakob, Kasper og Charlotte fik et par ture i denne, gik Jan med Louise over i “California Screamin”, der er en stor rutsjebane som Louise meget gerne ville have et par ture mere i.

Hun benyttede sig af muligheden “SingleRider”, der betyder at man ikke kan køre som gruppe, men i stedet er med til at fylde vognene op. Dette betød at hun i løbet af 1 time, fik 5 ture ! – istedet for at skulle stå i kø i ca. 45 min. pr. tur. Efter 5 ture var selv Louise ved at havde fået nok af denne forlystelse (noget med at maven var begyndt at køre rundt…….)

Klokken var efterhånden ved at være 14.30 og vi skulle tilbage til Disneyland for at bruge vores FASTPASS. Kasper var ikke længere interesseret i at prøve “Indiana Jones”, så han blev sammen med Charlotte i Disney Adventure Parken og fik en del ture i forskellige forlystelser, som han meget gerne ville (og det blev vist også til en slush ice).

Jan, Jakob og Louise fik lige klemt 2 ture i “Indiana Jones” ind, inden vi alle skulle mødes kl. 15.45 foran slottet i Disney Land.

Vi var efterhånden trætte og mættede med oplevelser og besluttede at tage hjem på hotellet og hoppe i pool’en. Inden vi kom så langt så vi dog lige endnu (den tredie) en parade. Kasper er helt vild med den – så det var igen et hit! Vi voksne havde det egentlig lidt mærkeligt med at tage så tidligt hjem, når vi nu havde betalt for hele dagen… Det var jo først lukketid ved midnat! Men både børn og voksne var mætte af indtryk og trætte og havde fået nok af Disney for nu. Gad vide hvordan vi fik 5 dage til at gå sidste år???

Hjemme på hotellet hoppede vi alle i pool’en – noget vi virkelig trængte til og efter en times badning var vi alle ved at være godt trætte. Det bliver således en tidlig aften for os alle, da vi har en lang køretur foran os i morgen.