Disney Land dag #2.

Vi spiste igen forholdsvis sen morgenmad, men nåede dog at være i Disney Adventure Parken lidt før de lukkede op, så vi var nogle af de første, der blev lukket ind.

Vi delte os i to hold: Charlotte og Louise gik mod “Hollywood Tower Hotel” aka. “Hotel of Terror” og Jan, Jakob og Kasper gik mod Mosters Inc.

Louise og Charlotte nåede at få 2 ture og Jan og drengene fik 3 ture i “Monstropolis”.

Efter dette gik vi samlet rundt i resten af parken og prøvede mange af de forskellige forlystelser. Til stor skuffelse for Louise var tårnet, hvor man kunne blive skudt ca. 50 meter op i luften fjerne. Men 3 ture i rutche banen California Screaming (heraf den ene helt alene) hjalp en hel del på humøret smiley

Mens Louise og Charlotte kørte i rutchebanen, gik Jan og drengene tilbage til Monsters Inc. og blev her mødt med “Hello – Your are back again”, men to drenge i FCB trøjer og militær shorts er nok også lette at kende igen :^).

Specielt FCB trøjerne tiltrækker sig en del opsigt og der var en der rigtig gerne ville have lov til at fotografere Jakobs trøje bagfra, da han også hed Jakob.

Som sidste år ville vi gerne prøve “River Rafting” og som sidste år blev vi noget våde, men vi var advaret, da der ved indgangen står “You will get wet and may get soaked” – og “soaked” – det var der nogen der blev. Vi slap dog nogenlunde billigt fra turen og blev tørre igen inden vi forlod parken.

En tur i det nye “jungle-land” tørrede godt på tøjet. Her kunne vi gå rundt i noget af det største lege-tårn/arrangement som vi har oplevet. Der var reb-bane, hængebroer, klatrevægge, rutsjebane og meget andet.

Klokken var efterhånden ved at være mange, så vi snuppede en hurtig aftensmad på IHOP lige overfor Disney land. Herefter tog vi en shuttle bus tilbage til hotellet, hvor ungerne og Charlotte lige nåede en tur i pool’en og hot tub’en før det var tid til at gå i seng for ungerne.

Charlotte klarede lige lidt vasketøj (forhåbentlig det sidste i USA!!) inden vi voksne sagde godnat!

Herefter var det i seng for at være klart til imorgen, hvor den også står på Disneyland – HELE DAGEN!!!!! Kasper glæder sig allerede til at se fyrværkeriet igen – men lad os nu se om han holder distancen. Det er mange skridt så små ben skal tage en hel dag i Disney!