Søndag – Slappe af dag for at undgå at der er alt for mange i Disneyland samtidigt med os!!

Vi stod sent op (trætte efter turen i Disney Land igår) og nåede lige netop morgenmaden på hotellet før den lukkede kl. 9.30.

Kasper tabte sin første tand under morgenmaden, men den havde også været MEGET løs de sidste dag – nu må vi se om tandfeen kan finde helt til Los Angeles smiley. Louise er dog ret sikker på at det med tandfeen ikke er bestemt af hvor man er i verden men om ens forældre er lige i nærheden…..

Efter morgenmaden kørte vi mod Hollywood for dels at se “stjernerne” på fortovet på Hollywood Boulevard men også for at køre lidt rund i området og se, hvor de kendte bor.

Det første vi gjorde var dog at køre op til et udsigtsunkt,hvor man kan se Hollywood skiltet.

Vi startede med at køre mod Hollywood Bouldward, men da vi ikke havde et kort over området lykkedes det os at køre til den forkerte ende af Hollywood Bouldward. Vi troede at “stjernerne” ville starte ved de lave numre men de startede i den anden ende. Det hjalp dog på det hele da vi fik skaffet os et kort – så fandt vi hurtigt det rigtige område. Det er forholdsvis let at finde et sted at parkere og prisen for en hel dags parkering ligger mellem $10-$15. Vi var ikke de eneste, der havde fået de ide at tage en tur forbi stjernerne. Der var faktisk rigtig mange mennesker!! Men det var en stor oplevelse at se alt det liv og alle de forskellige gøjlere, der prøvede at trække penge ud af turisterne. Man kunne for et mindre beløb blive fotograferet sammen med både Kaptajn Jack Sparrow, Spiderman, Minnie Mouse, Superman, Michael Jackson og mange andre “kendte”.

Vi takkede dog pænt nej til disse fristende tilbud og tog selv et par billede sammen med kendte “stjerner”.

Herefter gik turen rundt i området hvor de “kendte” bor i Beverly Hills. Vi har købt et kort med addresser og navne. Det var nu ikke mange af disse vi kendte, men husene var store og flotte. Vi så dog Elvis Presleys hus i Beverly Hills – det er kæmpe stort!!

Dagen sluttede med en tur i pool’en inden aftensmad og i seng for at være klar til endnu en dag i DisneyLand imorgen.

Charlotte benyttede også lige lejligheden til at få vasket lidt tøj.