Det har været store køre-dag i dag!
Vi forlod hotellet kl. ni efter en god morgenmad. Jakob fik også lige set en rum-færge opsendelse fra Miami live på fjernsynet…. Det er jo om at få det hele med :.)

Vi kørte langs kysten mod LA med kurs mod Citadel Outlets – det var blevet tid til shopping!
Således efter et par timers shopping har familie-medlemmerne nu fået shorts, t-shirts, undertøj, flip-flops og ikke mindst har vi alle i fællesskab købt en Galaxy Tab!!! Jan tror godt nok at det er hans – men mon ikke han bliver klogere……….

Efter endt shopping skulle vi bare lige køre 31 min sagde GPS’en så ville vi være på hotellet…………….. ja tak!!! Den havde bare ikke taget højde for at de 4-6 sporede motorveje ville være fyldt med biler!!!! Så den tur tog godt og vel en time i sneglefart… men frem kom vi og bor nu på Best Western på Harbour Blv. – med shuttleservice lige udenfor døren til Disneyland! Vi har købt billetter til 3 dage, så vi skal tidligt op i morgen da de åbner kl. 8 og der er ret varmt midt på dagen. Planen er at tage et par timer om formiddagen – så smutte på hotellet i et par timer og så nappe lidt mere Disney igen om aftenen. Parken lukker nemlig først kl. 24………. 3 dage på den måde og så regner vi med at såvel forældre som børn siger tak for denne omgang!!!!

I aften var vi på Dennys til aftensmad. Det var noget som børnene havde set frem til,. Her kan man nemlig få gode quesadillas……. (det er tortilla med smeltet ost i mellem….).