dagen hvor vi skulle river rafte.

Vi havde bestilt billetter ved feelrafting (https://www.feelrafting.com/) – der har base ved Castellane (12 Rue nationale, 04120 Castellane, Frankrig)

Vi have booket tid til kl. 13.00 men var ved deres “base” allerede kl. 12.00 så der var god tid til at få klædt om og gjort klar.

Fra basen blev vi i bus kørt til stedet hvor bådene skulle i vandet. Der var lidt “problemer” da vi skulle fordeles i bådende da der var en familie der havde bestilt tid til senere på dagen som var mødt op før deres tid.

Da det problem var løst blev vi fordelt i bådene. Louise og Jakob kom i en anden både samme med en anden dansk familie der havde 4 unger med i samme alder – så det var super. Jan, Charlotte og kasper kom i en båd med med Fransk familie med to noget forsigtige piger (den en yngre end Kasper) – så guiden holdt lidt igen med alt for meget action.

Det var en super tur ned af floden og en sjov oplevelse. Der var ikke de store strømfald så der var ingen risiko for at båden væltede. Et stykke ned af floden fik vi lov til at hoppe i vandet og flyde med strømmer – hold op det var koldt.

For at undgå sten i floden er det vigtigt at man flyder på ryggen med fødderne først og prøver at ligge så højt i vandet som muligt.

Efter svømmeturen var det op i båden igen og videre ned af floden.

Et stykke ned af floden var der mulighed for at hoppe i vandet fra en klippe. Der var rigtig meget strøm her og det var ikke alle der havde lyst til at hoppe i.

Turen endt stille og roligt og vi blev kørt tilbage til basen igen med bus.

En helt igennem super oplevelse og feelrafting kan helt klart anbefales. Det virkede meget professionelt og guiderne vi havde med i båden vidste hvad de lavede.

Efter turen ned af floden kørt i lidt rundt for at se “Lac de Castellion”.

På vejen hjem begyndt det at regne helt vild og det var en lidt “spændende” tur ned gennem bjergene.

Tilbage i huset var vejret meget bedre og det var tid til en tur i poolen smiley