Forholdsvist tidligt op (07.30) for at spise morgenmad på hotellet (igen med mulighed for at lave vafler :)). Der er mange værelser på dette motel og kun et relativt lille morgenmadsområde, så vi ville være sikre på at undgå den værste kø fra morgenstunden. Motellet er iø fuldstændigt som på film. 2-etagersbygninger med dør lige ud til p-pladsen. Vi bor billigt her – kun ca 500 kr pr nat for os alle 5 inkl. morgenmad. Her er lidt småt med plads men rent og fin service.

Efter morgenmaden kørte vi mod Gatorpark, hvor vi havde booket billetter til air-boat tur i Evenglades. Der er 3 firmaer med licens fra nationalparken – og Gatorpark er en af dem.

Vel fremme fik vi udleveret billetter udfra vores online booking. Der gik ikke ret lang tid før vi var ombord på en af bådene og kursen blev sat ud i selve everglades. Ca. 50 meter fra afgangen så vi den første alligator, der lå og gemte sig mellem træerne. Det er altid spændende at se dyrene i deres naturlige omgivelser og ikke i fangenskab.

Turen med båden var super men 1/2 time er OK ift. at det meget er de samme ting man ser på hele turen. Da vi var ved at være tilbage igen så vi endnu en alligator (måske den samme smiley). Denne gang var den noget mere tydelig.

Efter bådturen var der alligator show – hvor der blev vist og fortalt om alligatorer. Spændende men det er altid en hårdfin balance mellem at vise vilde dyr frem til publikum og behandle dem hensigtsmæssigt.



Børnene kunne desuden alle huske vores tur til en krokodillefarm i Malaga for nogle år siden, så de var ikke så lette at imponere 🙂

Derefter blv det tid til en hurtig cola/is, inden vi kørte tilbage til hotellet for at hoppe i pool’en igen. Vi har alle fået lidt for meget sol, så planen for dagen imorgen er en tur ind til Miami samt et hurtigt kig på Miami beach.

Overnatning de sidste 7 dage er også lige bestilt via HomeAway. Vi har fundet et dejligt hus med egen pool i Orlando, som vi vil bruge som base for de næste oplevelser i den sidste uge af vores ferie.