Dagen startede tidligt ((kl. ca. 8.00) med morgenmad i lejligheden. Kl. 8.45 var vi klar til at tage afsted, hvilket passede godt med vores plan om at tage afsted lidt tidligere end i går, hvor vi først kom afsted kl. ca. 10.30. Dette ikke mindst pga varmen, da det var utroligt varmt i går. I dag har vejret dog været helt perfekt. Solskin, lidt vind og en dejlig temperatur.

Vi kørte ind mod Capitol Hill for at finde en parkeringsplads, men det var ikke helt let, men det lykkedes tilsidst dog at finde en, der lå forholdsvis tæt på Capitol Hill.

Herefter var det bare at suge til sig af alle indtrykkene ift at se:

– Capital Hill

– National Mall

– Washington monument

– Det Hvide Hus

– Franklin memorial (her mødte vi nogen fra Gistrup og fik lige snakket lidt)

– Lincoln memorial

– og meget mere

Vi lejede også by-cykler, hvilket gjorde transporten runt til de forskellige ting, meget lettere. Man betaler 8 USD for en hel dag, hvor man må hente en cykel og bruge den i op til 30 min ad gangen. Der er en masse stationer, hvor man kan hhv. sætte cyklen og hente den. Cyklerne er lette at indstille med sadelhøjden og den passede til os alle 5. Det var noget hurtigere at komme rundt og mere skånsomt for Louises knæ.

Ifm. besøget omkring Det Hvide Hus var vi så heldige at se Trup enten blive hentet eller afleveret, idet der kom 3 helt ens helikoptere flyvende for så senere at lette igen.

En helt utroligt spændende og god dag med rigtig mange oplevelser og indtryk.