Afgang mod “Intercourse”, hvor vi havde besluttet at skulle ud og køre med “buggy” (gammeldags hestevogn).

Først skulle morgenmaden dog lige indtages. Denne morgen var først morgen, hvor vi skulle have morgenmad på hotellet. De andre dage har vi spist op ad formiddagen, når vi fandt noget vi havde lyst til.

Morgenmad på hotellet var fuldstændig som vi huskede den fra sidste vi var i USA, nemlig med mulighed for selv at lave vafler. Det er der flere i familien der godt kan lide! Jakob spurgte da også under morgenmaden om “hvorfor er det lige at vi ikke har sådan et vaffeljern” smiley

Vi have beslutte at tage en tur med “Aaron and Jessica’s Amish Buggy Rides” (http://amishbuggyrides.com/). En super tur, der helt sikket kan anbefales. Turen gik med “buggy” til en gård, der blev drevet som et gammelt dansk landbrug, men de havde dog også forskellige hjælpemidler, såsom en bobcat og traktor så helt “by hand” var det nu ikke.

Vi kunne købe hjemmelavet lemonade på gården og så var vi solgt. Det smagte helt utroligt godt smiley

Herefter gik turen til Washingston DC, hvor vi har lejet en lejlighed gennem homeaway.com (1209 Madison Street NW, Washington DC 20011)

Ingen problemer på turen, men lidt sjovt at køre forbi et skilt med teksten “Nationnal Security Agensy (NSA)” og “NASA”.

Lejligheden ligger ca. 6 km. fra centrum – er super og der er masser af plads til alle. Udlejeren er meget serviceminded, så der var cola og snacks i lejligheden, da vi kom :-).

Vi havde jo fået morgenmad på hotellet – så vi kunne klare os lige til vi var fremme ved lejligheden før vi var sultne igen. (Dog med drikke, frugt og snacks i bilen). Derfor var vi sultne da vi nåede til Cheasecake Factory for at spise aftensmad. En fin oplevelse madmæssigt men servicen var sløv. Ikke alle amerikanere er lige vågne…

Alle var trætte – så efter lidt wrestling i fjernsynet (Jeg kan jo ikke se det derhjemme sagde Kasper) Så var det “tidligt” i seng, for at være klar til i morgen, hvor det er planen at besøge “Arlington national cemetery” og Pentagon (udefra) og hvad vi ellers måtte komme forbi af andre spændende ting.