Afgang forholdsvis tidligt for at være klar ved traffalga Square kl. 10.15, hvor bussen til Harry Potter udstillingen afgår.

Busturen tog ca. 1.5 time – vel fremmen fik vi udleveret billetter og så var det ellers bare med at kigge Harry Potter.

En stor oplevelse og det bliver en helt ny oplevelse at se filmene igen – vi har allerede planlagt at vi skal have set alle filmene sammen.

Harry Potter udstillingene indeholder de originale set’s og rekvisitter fra filmene og man får en rigtig god ide ift. det store arbejde det er at lave disse film og også et godt indblik i hvordan mange af scenere er optaget.

De 8 film er optaget over en peroden på 10 år.

De ting, der nok gjorde størst indtryk var: en full scale opsætning af spisesalen, en full scan perron med et tog, samt en model af hele slottet, som er blevet brugt til rigtig mange optagelse etc. Et utroligt stort arbejde at få denne lavet så den ser fuldstændig virkelighedtro ud.

Herefter tilbage med bussen og ud for at få lidt (drengene klarede lige en doubelt burger hver – mens vi andre “nøjedes” med en alm. burgen) inde vi skulle ind og se mama-mia.

mama-mia musical var en super oplevelse og meget flot opsat. Utroligt professionelt lavet og den indeholdt alle de syntes, der skal være med. Alle syntes det var en godt oplevelse.