Efter fredagens badning ved platja Binigaus var vi hooked på flere bounty strande og vi fandt udaf at det var muligt at gå fra Binigaus til en strand (Cala Escorxada) , hvor det ikke var muligt at køre til, hvorfor der sandsynligvis ikke var så mange folk.

Turen var på ca.3 km. så det var en overkommelig tur.

Vi tod “tidligt” op og kl. 10 var vi klar til at køre mod Binigaus,

Bilen blev parkeret og turen fra Binigaus til Cala Escorxada startede. Den første halvdel af turen varlet og kig uden de store problemer men den sidste halvdel var noget “hårdere” at gå og bestod af en del op og ned af klipper.

vel fremme ved stranden kunne vi se at der var andre der havde fået samme iden, men der var plads nok og vi havde en helt fantastisk dag med badning/dykning og solbadning. Super klart og dejligt varmt vand. Ungerne fik set svømmet og dykket en del og så mange flotte fik på det helt lave vand.

Mens vi var på stranden undredre vi os over alle de folk, der var på stranden – nogle med helt små børn. Kl. 14 fandt vi udaf hvordan de var kommet frem til sranden da der kom en “watertaxi” og hentede dem.

Efter nogle timer ved stranden gik det hjemad igen med et enkelt stop ved stranden ved Binigaus for dels at få en is og en kold cola, men også for at Kasper og Jan kunne få endnu en svømmetur inden vi kørt hjem til poolen for at blive afkølet igen

Selvom det var noget af en gåtur var det helt klart turen værd.