Op tidligt og ned for at få morgenmad så vi kunne komme afsted til lufthavnen i god tid.

Ift. parkering havde vi booket ved ParkVia, hvor man aflevere bilen ved terminalen og (forhåbentlig) får den udleveret igen når man kommer hjem.

Da vi var ved lufthavnen ringede vi som planlagt til ParkVia og ca. 10 min. senere kunne vi aflevere bilen og gå igang med at checke ind.

Efter indcheck var det bare at vente indtil vi skulle afsted.

Turen gik fra Hamburg til Menorca (Mahon) via Madrid. Da vi fløj med forskellige lavprisselskaber skulle vi selv hente bagagen i Madrid og checke den ind til Menorca igen. Afmærkningen i Madrig ift. udlevering af bagagen var ikke specielt god så vi endte det forkerte sted og måtte derfor smutte ind til bagageudlvering #2 lidt “uofficielt”, dvs. ind hvor man normalt kommer ud efter at have afhentet sin baggage. Det var dog ikke noget problem da lufthavnen tit oplevede at folk gik det forkerte sted hen for at hente deres bagage (underligt at de så ikke gør noget ved skiltningen).

Indcheck af bagagen til Mahon gik uden problemer og tilbage var blot at vente på flyet, der desværre var lidt forskinet (ca 30 min).

Vel ankommet i Mahon lufthavn hentede Kasper, Jakob, Louise og Charlotte baggagen, mens Jan fik hentet den lejede bil.

Da vi alle var samlede igen gik turen til det lejede hus.

Her blev vi mødt af et hus, der ikke helt levede op til det vi havde regnet med. Der var ikke gjort rent efter de sidste lejere, så det flød med våde badehåndklæder og beskidt sengetøj. Ikke den bedste start på ferien.

Et opkald til udlejer og ca 15 min senere var de i gang med at gøre huset klar og efter ca. 1 time var vi klar til at flytte ind (og drengene nåede så også lige en tur i pool’en)