Så er der internet access igen.

Turen ned gennem Tysklan, Østrig, Slovenien og til sidst Kroatien gik godt og uden alt for meget “stau”. Den enste kø vi rgtig blev fanget i var ca 10km. før grænsen mellem Slovenien og Kroatien. Det viste sig senere at der var gkø til grænsekontrollen ! – så det var lidt træls at sidde i ca. 10km. kø. Det betød også at vi kom frem til camping pladsen noget senere end forventet.

Vejret er super, dvs. sol fra en skyfri himmel og mellem 30-40 grader smiley, så der bliver solet og badet rigtig meget,

Det mobilhome vi har lejet er super – stort og med masser af plads (3 værelser, bad/toilet + køkken) og aircon. – så vi kan holde temperaturen nede og får sovet ordentligt om natten.

Idag (31 Juli) badede vi om formiddagen og kørte derefter ca. 1 time for at se nogle grotter. Det var en meget flot tr både over og under jorden. I grotten så vi drypstens huler og en “menneskefisk”, der er en blind, ca. 30 cm. sort, hvid salamander ligende tingest, der lever i det dybeste af hulerne og derfor ikke har brug for øjne da der aligevel ikke er noget lys. En meget underlig skabning.

Vel hjemme på camping pladsen igen kunne vi lige nå et par timer i poolen inden den lukkede – hvorefter den stor på aftensmad.

Alt i alt en god dag.