Der er 5 dage til vi tager hjem. Børnene glæder sig nu rigtigt meget. De nyder vores tur og at være her – men kammeraterne savnes, så nu er der nedtælling. Vi voksne er også begyndt at glæde os til at være hjemme i eget hus igen. Næsten 4 uger er altså ret lang tid at bo i kufferter og på hoteller! (Men vi kommer til at savne roomservice, daglig oprydning og rengørign samt nye rene håndklæder hver dag uden ekstra vasketøj. smiley

Men oplevelserne er slet ikke ovre endnu! I dag har vi været på USS Midway i San Diego, der er et “pensioneret” hangarskib. Vi var i maskinrummet, messerne (både for de nederste i hierakiet og hos officererne), kabyssen, sygelufkafet, kapellet, dækket og alle de andre steder der nu er på et hangarskib. Det er utroligt STORT! Der bor ca. 4.000 personer på et hangarskib af denne størrelse når det er i drift. Mange af dem bor under særdeles trange vilkår. Det er utroligt at de kan holde det ud i flere måneder!!

Vi var også oppe på broen og i “kontroltårnet”, dvs. hhv. hvorfra skibet styres og hvorfra flyene sendes afsted og lander igen. Der var godt nok laaangt ned derfra.

Særligt Jakob var meget oppe på mærkerne, det var lige noget for en 7 årig dreng smiley
Louise og Jan prøvede en flysimulator på hangardækket, men efter lignende anordninger i Disneyland, hvor der også var tilsat Star Wars historie og lyd var det en noget tam oplevelse.

Vi brugte 4 timer på hangarskibet – og det føltes ikke som lang tid for nogen af børnene! Ikke engang Kasper, der vågnede med ondt i hoften/benet og som halter, brokkede sig over at gå op og ned af trapper.

Vi var dog godt sultne og trætte efter turen, så der var sandwich bag i bilen efter turen før vi satte næsen tilbage mod Carlsbad.

Vi har også i dag oplevet et punkteret/flænset dæk på motorvejen. Denne gang var det en campingvogn, hvor dæk-stykker røg rundt omkring på vejen. Igen kom ingen til skade, vi er altså født under en heldig stjerne!