4. dag i Los Angeles

Dagen startede tidligt ift.vores vækkeur, da vi skulle tidligt op og i Disneyland for at opleve “Magic Hour” i Disney.

“Magic Hour” er en mulighed for at komme ind i parken 1 time før normal åbningstid, hvilket skulle give knap så mange mennesker og bedre mulighed for at få autografer og foto’s af div. Disney figurer uden at skulle står alt for meget i kø.

I princippet virker det også OK, men parken var ikke helt mennesketom da der også var andre der benyttede sig af “Magic Hour” denne morgen smiley.

Vi fik et par hurtige autografer samt en del ture uden at skulle stå i kø. Ved en del forlystelser gik vi næste lige til uden at skulle vente, hvilket også vsr tilfældet det meste af dagen.

Dette betød bla. at FastPass ikke gav så meget mening da der kun var 5-10 minutters kø de fleste steder, hvilket ikke er ret meget da det nemt kan tage 5 min. bare at gå fra indgangen af forlystelsen og ind til selve forlystelsen da opmarch områderne er MEGET store.

Vi gik forholdsvis tidligt hjem (omkring kl 14.00) da alle efterhånden var trætte og mættede af indtryk fra Disneyland.

Hjemme på hotellet blev der tid til badning i pool’en og lektier.

Bagefter stod den på aftensmad og for en gangs skyld var det MacDonald. Det er nu kun Kasper der stadig synes at det er noget at komme der for. Både Louise og Jakob har fået nok nu – og så har vi kun været der 3-4 gange på denne tur!!! Det må være den Mac morgenmad vi fik i Las Vegas smiley.