3. dag i Los Angeles

Endnu en dag (ud af i alt 5) i Disneyland. I dag startede vi med at købe autografbøger. Dem kunne vi (børnene) altså ikke leve uden!!!

Herefter stod den på at jage et par autografer mens vi kom rundt i den del af Disneyland som vi ikke fik set i lørdags.

Vi prøvede flere ting, særligt Louise går efter de lidt vildere ting. Gerne dem der gør os våde og som kilder godt i maven. Jakob og Kasper går efter de ikke uhyggelige og mere rolige ture. Det betyder at vi deler os lidt op i 2 grupper indimellem så alle får lidt at det man helst vil.

Vi har set rigtigt meget i dag – er nået stort set hele parken rundt og den er altså STOR!
Om vi holder til 5 dage ved vi ikke – lad os nu se om også børnene bliver mættet før da.

Da vil skulle hjemad (ved 19.30 tiden) havde vi endnu ikke spist. Jeg fik den geniale ide at vi kunne gå igennem Disney Downtown på vejen hjem for samtidigt at få lidt at spise (aftensmaden havde vi endnu ikke nået). Men men der var mange mennesker der havde fået samme ide og priserne var pænt høje. Vi endte med at rende rundt imellem de lokale Disney hoteller og først kl. 20.15 havde vi fundet ud af hvor vi helt nøjagtigt var og samtidigt fundet et sted at spise….. For en gangs skyld kunne vi få andet en pizza, pasta, fritter og burgers at spise til rimelige priser. Men børnene valgte; Nuggets, grillet ostesandwich og macaroni – stort set som de har gjort hidtil her i USA. Dog er de begyndt at vælge colaen lidt fra ligesom Jakob valgte at få salat i stedet for fritter til ostesandwichene. Louise glæder sig desuden til at få rugbrød igen – noget hun ellers nødigt spiser!

I morgen vil vi prøve at komme tidligt op så vi kan være i Disney kl. 9 (det er frygteligt tidligt ift. vores nuværende skema). Vi kan nemlig komme ind en time før alm. åbningstid i morgen fordi vi har “Hopper” billetter. Vi håber at Disney figurerne også er der en time før åbningstid så vi kan få autografer og billeder inden masserne lukkes ind.