2. dag i Los Angeles.

Dagen startede omkring 8.30 og morgenmad kl. 9.00, hvorefter vi tog til Disneyland igen. Dagen i dag blev brugt i Disney’s California Adventure® Park, der ligger sammen med selve Disneyland, men som er mere orienteret mod de film som Disney har lavet.

Da vejret ikke var specielt godt, dvs. overskyet, var der ikke ret mange mennesker, hvilket betød at vi stort set kunne gå direkte eller med kun meget kort ventetid (5-10 min) til de forskellige forlystelser.

Vi startede med at se en 3D udgave af The Muppet Show, hvilket faldt i alles smag. Derefter gik det videre til en køretur gennem Monstropolish (fra filmen Monster Inc.). Herefter lidt fotografering med Mickey Mouse og videre til en “elevatortur” i “The Twilight Zone Tower of Horror”, der bedste kan beskrives som en maveforstyrrende elevatortur med drops osv. Jakob og jeg ville ikke med, men Kasper var helt vild for at komme med så han gik med Charlotte og Louise mens Jakob og jeg tog endnu en tur i Monstropolish.

“Elevatorturen” var lige i overkanten af hvad Kasper syntes var sjovt, så mens Louise og Charlotte tog endnu en tur blev det til yderligere 2 ture i Monstropolish (Så havde vi vist også set, hvad der var at se her).

Derefter nåede vi lige et “Playhouse Disney show” som alle syntes var meget hyggeligt og sjovt og som ikke forskrækkede nogen. Herefter gik det videre til en tur i insekternes verden, med 3D briller og speciel effects, hvilket var lige i overkanten for Jakob men utroligt godt lavet.

Vel gemmem dette gik det videre til et område for mindre børn, hvor vi nåede at prøve alle forlystelserne inden det gik videre til:

– Jumping Jellyfish, der var en meget harmløs forlystelse, hvor man trækkes op og “droppes” et par gangen. Noget vi alle kunne være med til.

– Maliboomer, hvor man bliver skudt ca. 60 meter op i luften (selvfølgelig forsvarligt fastspændt) og efterfølgende får et par ture op og ned. Louise var helt vild for at prøve denne, men der var ikke rigtig nogen andre der “havde lyst”, men Charlotte overgav sig dog til sidst, hvilket hun ikke fortrød.

– California Screaming, der er en stor ruche bane. Her var det kun Charlotte, der havde lyst så vi andre fik en is mens hun prøvede. Det var en stor oplevelse da den både havde alt, dvs. acceleration/fart, loop samt var forholdsvis lang. Det er en rigtig “amerikansk” rutjsebane som man ellers kun kender fra TV.

Dagens sidste forlystelse var “Grizzly River Fun”, hvor der godt nok var advarsler ved indgangen om at man blev våd, men det er jo USA, hvor man tager forbehold for ALT, så …… Men denne gang passede det smiley. Vi var alle meget våde og det var godt at vi var på vej hjem, selvom vi forholdsvis hurtigt blev tørre igen.

Efter endnu en lang og oplevelsesrig dag i Disneyland gik turen tilbage til hotellet, hvor vi spiste mad på værelset, så bileder fra turen og Louise lavede lektier.

Der var også fyrværkeri i Disneyland i aften, men Kasper og Jakob sov før det gik i gang. Louise og Charlotte så det fra værelset, mens Jan fik skrevet denne blog mm.