1. dag i Los Angeles.

Dagen startede med sen morgenmad og derefter ca. 35 min. telefon snak med Expedia for at få refunderet en hotel bookning (men vi sparede $150 så tiden var givet godt ud og viser at man skal kigge godt efter om hotellerne evt. skulle have andre og bedre tilbud).

Efter dette gik turen til Disneyland. Da det er lørdag var der mange mennesker i Disneyland, men dog ikke flere end at vi fik prøvet en del ting, denne første dag. Her kan kan bl.a. en tur med et starwars rumskib fremhæves som en MEGET stor oplevelse for hele familien og selv Kasper syntes der var en rigtig god oplevelse. Udover dette så vi Disneylands bud på fremtidens “hus” og her var rigtig mange lækre ting. (Særligt Jan er forelsket i et “spillebord” der også kunne bruges til mange andre ting.)

Efter en lang dag i Disneyland gik turen tilbage til hotellet og pool’en og derefter ud for at få noget at spise.

Selvom vi allerede havde haft en lang dag i Disneyland, besluttede vi at tage aftenen med. Særligt Louise og Charlotte fik meget ud af dette, da de så fyrværkeri og prøvede en del ting, mens jeg og drengene gik hjem. Både Kasper og Jakob var blevetmeget trætte (Kasper fald i søvn midt i det hele). På hotellet så vi fyrværkeri og noget af det så ud som om et af hotellerne havde fået hår på, noget som både Kasper og Jakob syntes var utroligt sjovt.

Omkring kl. 23 kom Charlotte og Louise tilbage efter en aften alene i Disneyland, hvor de både havde set fyrværkeri, der passede til musikken (Louise syntes det var så flot at det næsten var til at græde over), faret vild i Disneyland på vejen ud og blevet våde i “Splash Mountain”, der er river rafting i Fårup Sommerland x 4 i længde og oplevelse og vandmængden.

Hvad dagen i morgen står på? Ja det skal vi have fundet ud af da alle er trætte i fødder og ben efter en laaaaang dag i Disneyland.