Sidste dag i Las Vegas og ankomst til Los Angeles.

Efter en lidt omtumlet nat, hvor Kasper havde ondt i benene startede dagen ca. kl. 8 med morgenmad på Circus Circus og ligesom ved aftenmaden manglede der ikke noget. Efter morgenmaden stod den på badning for ungerne og Jan mens Charlotte pakkede bilen, så vi kunne være klar til at checke ud inden kl. 11.

Derefter gik turen mod Los Angeles, en tur på ca. 5 timer. Vejret er fint – dog kun ca. 23 grader mod de over 30 i Vegas…..

Igen ændrede landskabet sig meget, men selve turen forløb uden de store problemer (med undtagelse af en forankørende trailer, der pludselig smed det ene baghjul). Igen fik vi hjælp af de højere magter og med undtagelse af en enkelt afkørsel som vi (Jan) ikke lige nåede så ankom vi planmæssigt til hotellet omkring kl. 17. Vi er rigtigt glade for at have GPS’en med!! Med den undgår vi givetvis en række diskussioner i løbet af en længere køredag.

Efter indcheck (Hotel Desert Palm Hotel and Suites) og lidt udpakning gik turen ud for at finde noget at spise, og eneste krav fra forældrene til ungerne var: “Ikke McDonalds”. Vi fandt et pizzaria. Her fik alle en pizza som vi kender den hjemmefra (dvs.ikke deeppan eller med en underlig bund), hvilket var helt dejligt ift. at spise fritter, burgers osv.

Tilbage på hotellet stod den på badning i hotellets pool (Jan + børn igen), men da den er udendørs og det var begyndt at blive sent var det en hurtig omgang da alle var trætte og hurtigt kom til at fryse.

Mens vi badede i poolen vaskede Charlotte tøj i hotellets vaskeri, da det efterhånden var begyndt at være småt med rent tøj. Maskinerne er heldigvis så store at 3 vaske var rigeligt til at dække hele familiens vasketøj i en uges tid. (tørretumblerne er lige så store).

I morgen er der ikke de store planer, men da vi har en 5 dages indgangsbillet til Disneyland, smutter vi nok lige forbi og siger goddag til Mickey og de andre smiley

Hotellet ligger 5 min. fra Disneyland så vi kan tage oplevelsen i det tempo børn og voksne kan være med til.

Vi hører at det ikke er så varmt derhjemme – det er vi sørme kede af at høre smiley
Vi har også hørt at vulkanen igen rører på sig – tænk hvis vi er nødt til at forlænge vores ophold her på forsikringens regning….. Nej det ville være træls for særligt Jakob savner vennerne.

kh
Jan og Charlotte