Så gik turen mod Las Vegas, en tur på ca. 5 timer fra Grand Canyon.

Ungerne spillede Nintendo det meste afvejen, så det var ikke meget vi hørte fra dem på turen.

Igen var det en tur med store forandringer i landskabet og de sidste 100 km. inden Las Vegas var meget flotte da landskabet ændresig fra forholdsvis fladt til bjerge og igen til fladt landskabmed bjerge i baggrunden.

Overgangen ved Hoover Dam var også flot selvom jeg var lidt skuffet over størrelsen på dæmningen.

Vi fandt uden problemer hotellet (endnu engang tak til de højere magter = GPS satellitterne) og Circus Circus er bare et stort hotel/casino. Til stor fryd for specielt Louise viste det sig at der var pool på hotellet selvom vi i første omgang ikke havde troet det.

Da det er MEGET varmere (~33 grader) i Las Vegas end hvor vi kom fra er det en fryd for alle at hoppe i pool’en.

Efter aftensmad på hotellet gik turen til “The Strip” og det var en oplevelse for alle. Der er nok ikke nogen af os, der før har set så meget lys og lyd før samlet på et sted.

Vi endte ved “Treasure Island” hotellet, hvor der er show 4 gang hver aften, desværre blæste det for meget til at de kunne gennemføre dages show kl. 20.30, så vi gik hjem igen med uforrettet sag (håber på mere stille vejr i morgen).

Vores plan for Las Vegas var oprindelig at vi i morgen skulle ud og se Hoover Dam med det dropper vi for at få tid til: pool’en, handle i outlet, se cirkus på hotellet, spise morgenmad på McDonalds (noget jeg har lovet ungerne, men som Charlotte ikke ser frem til smiley).